Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Céginformáció

Az Erka-Schlosser Kft. 1992-ben alakult, Varta elemek és akkumulátorok nagy és kiskereskedelmével kezdtük meg tevékenységünket. A Bosch termékek nagykereskedelmi forgalmazásával 1994 óta foglalkozunk, cégünk a Robert Bosch Kft. egyik legrégebbi nagykereskedője. Az Erka-Schlosser Kft. működése a nyugat-európai minősítő intézet véleménye alapján az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványkönyvének megfelel.

Kezdetben Budapest és Pest megyében végeztük a kereskedelmi és szervíz alkatrészek értékesítését és kiszállítását, az évek során ezt a tevékenységet az egész ország területére kiterjesztettük.

Az Erka-Schlosser Kft. több, jelentős országos hálózattal tart fenn partneri kapcsolatot. Főbb partnereink elsősorban Bosch Car Szervizek, független szervizek, benzinkutak, autóalkatrész nagykereskedők. A termékekkel kapcsolatos műszaki információk biztosításával próbáljuk megkönnyíteni partnereink munkáját. 

Az évszaknak megfelelő termékekre vonatkozó akciókkal (pl. ablaktörlő, akkumulátorok, porlasztócsúcsok, izzító gyertyák, szűrők) segítjük elő termékeink értékesítését.

Forgalmazott márkák: BOSCH, VARTA, OSRAM, PERION, BLAUPUNKT, Motul és Repsol kenőanyagok, ERKA akkumulátorok,  2004-ben indítottuk el TecCom értékesítésünket, mellyel több ezer termék megrendelését tesszük lehetővé elektronikus úton, gyors kiszállítással egybekötve.

Budapesten napi kétszeri kiszállítást biztosítunk, hogy a megrendelt autóalkatrészt mielőbb beépíthessék partnereink. Vidéki ügyfeleink részére pedig biztosítjuk az éjszakai kiszállítást, ill. postai utánvéttel juttatjuk el a megrendelt alkatrészt.

Elindítottuk a gépjármű-diagnosztikai berendezések és ESI szoftverek magyarországi értékesítését is. Jelenleg a Bosch diagnosztikai berendezések, klímatöltők, szerelő-centírózó gépek, vizsgasorok széles választékát kínáljuk a szervizek részére. Kínálatunkat tovább bővítettük, így a Bosch autóalkatrészek mellett már bármilyen motorikus alkatrészeket, futómű, karosszéria elemeket és kenőanyagokat kínálunk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi partnereinknek. 

Célunk, hogy bővítsük a magyarországi Bosch szerviz hálózat, független szervizek, valamint a Bosch gépjárműalkatrész felhasználók körét. Természetesen a szervizek részére mindenféle műszaki leírást, célszerszámot biztosítunk térítés ellenében.

Amennyiben ezzel a cégismertetővel felkeltettük érdeklődését, akkor szívesen várjuk Önt a 1141 Budapest, Szugló u. 89. szám alatti telephelyünkön, ahol szakképzett munkatársaink válaszolnak az Önök kérdéseire, valamint betekintést is nyerhetnek cégünk működésébe.

Keresse akciós termékeinket webáruházunkban: www.autoalkatreszaruhaz.hu oldalon.

Nyitva tartás:

  • Hétfőtől csütörtökig: 8.00-17.00 óráig
  • Péntek: 8.00-16.30 óráig