Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch emissziómérők

Tiszta ügy: emisszióvizsgáló berendezések

A károsanyag kibocsátás vizsgálata és minimumra csökkentése moduláris méréstechnológiával – a legújabb törvényi előírások szerint és a legnagyobb mérési pontossággal. A műhelynek ahhoz, hogy mindezt elérje, tartós, a jövő technológiáit befogadni képes készülékekre van szüksége, egyértelmű felhasználói utasításokkal és kezelőfelülettel. A Bosch emisszióvizsgáló berendezések könnyű és időtakarékos kezelésükkel tűnnek ki. További, különösen fontos szempont a kipufogógáz elemző gépek mindennapi használata során a gyors bemelegedési és mérési idő.

A dízelmotor rohamos fejlődése

A dízelmotorok növekvő elfogadottságát a károsanyagkibocsátás korlátozására és vizsgálatára vonatkozó egyre szigorúbb törvényi előírások követik. A műszaki innovációk hozzásegítettek a mai dízelmotorok károsanyag kibocsátásának jelentős csökkentéséhez. A műhelyben történő pontos emissziómérés és beállítás ezért egyre nagyobb szerepet kap az új törvényi határértékek gyakorlati betartatása során.

Emisszióvizsgálat a benzinmotoroknál

Az átlagautós jövőben használt motorja továbbra is a benzinmotor marad, folyamatosan optimalizált tisztaságértékekkel, melyek gyorsan és ényelmesen mérhetőek a Bosch emisszióvizsgáló készülékekkel.

Sokkal több, mint egyszerű kipufogógáz vizsgálat

A Bosch a műhelynek teljes termékskálát kínál – az egyszerű gázelemzéstől a teljes emissziós rendszervizsgálatig:

  • Kipufogógáz-mérő rendszer a környezetvédelmi felülvizsgálathoz
  • Kipufogógáz diagnosztika a hibakereséshez
  • Modulárisan bővíthető kibocsátás-karbantartórendszer a hatékony műhely számára

Mindegyik készülék nagy hatékonyságú – az ügyfél szempontjait figyelembe vett mérés és diagnosztikai dokumentálással. Használatuk egyszerű és könnyű. Moduláris kialakításukkal, magas minőségi szintjükkel és innovatív méréstechnológiájukkal mindig jövőorientált megoldást jelentenek