Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch beltéri szűrők

Az üde és mély lélegzetért

A Bosch beltéri szűrői (más néven pollenszűrők) a bennülőket védik meg a beáramló külső levegő káros hatásaitól.

A probléma mindannyiunk előtt ismert: a szellőző rendszer mindent befúj az autó utasterébe, így káros anyagokat is. A mérgező gázok, mint az ózon, a nitrogén-oxidok, az el nem égett szénhidrogének, de ugyanúgy a por, a korom és a virágpor is akadálytalanul bejutnak az utastérbe. A Bosch beltéri szűrői még az autóba jutás előtt megszűrik a levegőt.

Standard beltéri szűrők
A standard beltéri szűrők minden por-, virágporszemcsét, baktériumot kiszűrnek. A réteges szerkezetnek és a különleges szerkezetű rostoknak köszönhetően a legkisebb szemcséket is magukban tartják, eltávolítva ezeket az autóba kerülő levegőből, így a beltéri levegő minősége érezhetően tisztább lesz.

Aktívszenes beltéri szűrők
Még hatékonyabb megoldás: a szilárd szennyeződések visszatartásán túl a beáramló levegőből eltávolítják a mérgező és kellemetlen szagú gázokat. A kettős védelmet a standard beltéri szűrő és egy rendkívül hatékony aktívszén réteg kombinálásával érik el. Különösen keresett termék napjainkban az aktívszenes beltéri szűrő. Ezt a változatot mind gyakrabban építik be az autókba már a szerelőszalagon. A szűrő képes arra, hogy a por, virágpor, baktériumok mellett a kellemetlen szagú gázokat is visszatartsa, valamint az ózont és a nitrogén-oxidokat. A Bosch aktívszenes szűrői minden átalakítás nélkül egyszerűen beépíthetők az azonos méretű hagyományos pollenszűrő helyére.