Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Night Breaker Plus

Valószínűleg a világ legfényesebb halogénlámpája - és most még hosszabb élettartammal az új technológiának köszönhetően.

A tökéletes lámpa azok számára, akik vezetéshez még több fényt szeretnének a fokozott biztonságért. A saját fejlesztésű, különlegesen nagy kimeneti fénykévének és a kék gyűrűs bevonatnak köszönhetően, a NIGHT BREAKER PLUS termékcsalád fényszórólámpái

  • akár 90%-kal több fényt vetít az útra
  • akár 35 m hosszú fénykéve
  • akár 10%-kal fehérebb fény a hagyományos lámpákkal összehasonlítva

A hosszabb fénykéve miatt jelentősen hamarabb észlelhetők az akadályok és veszélyek - ez további időt ad a reagálásra, ami életeket menthet!
A NIGHT BREAKER PLUS fehérebb fényével növeli a vezetési komfortot és csökkenti a veszélyes szemfáradást.
Ráadásul a szabadalmaztatott kék gyűrűs bevonat kevésbé kápráztatja a vezetőt: a fókuszált fénysugár a gépjármű előtt 75-100 m tartományban koncentrálódik - éppen ott, ahol szükség van rá. A NIGHT BREAKER PLUS egyedi külseje javítja gépjárműve fényszórójának kinézetét. A jellemző ezüst színű borítás a bura tetején (H4, H7, H11) és a kék gyűrűs bevonat ütős külsőt ad.

A NIGHT BREAKER PLUS akár 50%-kal hosszabb élettartamú is lehet, mint a NIGHT BREAKER fényszórólámpák első generációja. Ezt az új izzószál és az optimalizált gázösszetétel teszi lehetővé. És mindezeken felül a jó minőségű, arany borítású érintkezők (H4, H7) nagyszerű csatlakozást biztosítanak.

Természetesen a NIGHT BREAKER PLUS család lámpái könnyen kicserélhetők bármely meglévő halogénlámpával és utcai használatuk 100%-osan elfogadott Európa-szerte.