Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch kerékszerelők

A Bosch a gumiszervizhez ajánlott készülékeinek új választékával a szóba jöhető igények teljes spektrumát lefedi.A legmodernebb kerékszerelő és kerékkiegyensúlyozó berendezéseket ajánljuk. Az autójavító műhelyben végzett gumismunka gyakoriságához és jelentőségéhez igazítottan minden partnerünknek optimális technológiai megoldást javaslunk az egyszerű, kényelmes és gazdaságos munka érdekében.

TCE 4450 - Automatikus kerék-szerelő gép pneumatikusan hátrabillenő oszloppal 

Bosch TCE 4450 kerékszerelő gép ismét kapható, ezzel egészítve ki az abroncscserélő berendezések portfólióját. A TCE 4420 és TCE 4460 közötti teljesítményszinten ez a berendezés ideális megoldás azoknak a műhelyeknek, amelyek nagy abroncsokat is kezelnek, mivel elősegíti a hatékony szervizelést és az egyszerű kezelést. Állítható befogópofák max. 29” méretű kerékkoszorúkhoz (belső befogás) , automatikus kerékszerelő gép pneumatikusan hátrabillenő oszloppal.

TCE 4530: Teljes felszereltségű, újgenerációs gumiabroncs szerelő készülék

A Bosch választék csúcsát jelentő modell minden személyautó és kishaszonjármű gumiabroncs fajtán lehetővé teszi a teljes körű munkavégzést. A TCE 4530 a nagy munkasebességet a létező legnagyobb anyagmegóvással és egyszerű, pontos vezérléssel kombinálja.

A modell különlegessége a „szerelővas nélküli” technológia. A Bosch csúcsmodellje egyaránt lehetővé teszi a standard és az alacsony profilú, run-flat, PAX, BSR és CSR gumik le- és felszerelését egészen 30“ felniátmérőig és 22“ abroncsszélességig. Az alapfelszereltség részeként pneumatikus kerékemelő, hidraulikus, görgőkkel felszerelt peremlenyomó karok éskiegészítő karok könnyítik meg a nehezen kezelhető abroncsok szerelését. Két óra szerinti és két azzal ellenkező forgási sebesség* sokoldalúbb felhasználást és gyorsabb munkát ígér, míg a nagy teljesítményű hidraulikus rendszer 1.4 tonna abroncseltávolítási nyomást kombinál precíz vezérléssel.

Az optimálisan pozícionált lenyomógörgők könnyű peremkiemelést biztosítanak a legbonyolultabb run-flat (defekttűrő) abroncsoknál is, egy további segédkar pedig a gumiperemet a mélybarázdába vezeti.A kezelő munkáját segíti az alapfelszereltségű pneumatikus emelő, mellyel 80 kg-ig minden keréktípus a munkafelületre helyezhető. Gombnyomásra működik a kerékfelfújó, a központosító tárcsa a zárt felnik könnyű felszerelése érdekében eltávolítható.

TCE 4465/TCE 4460: Profi kerékszerviz sportos, széles gumiabroncsokhoz

Sportos ügyfélkörrel rendelkező műhelyek számára a TCE 4465 a megfelelő választás a széles abroncsokkal végzendő munkákhoz. Műszaki tartalma pneumatikus szerelőoszlop, változtatható abroncseltávolító kar és négyzetes rögzítőtányér, melyek egészen 15” szélességig lehetővé teszik a kerékszerelést. A TCE 4465-ön 12“-30“ felniátmérő kívülről történő felfogatása lehetséges.Még a legproblémásabb abronccsal is kényelmesen dolgozhatunk az opcionális kiegészítő kar és a nagy teljesítményű motor révén. A sokoldalú felhasználás és a biztonság érdekében a TCE 4465 két óra szerinti és azzal ellenétes forgási sebességgel rendelkezik*, valamint egy további funkcióval, mely a rögzítőkarmokon keresztül teszi lehetővé a gumi felfújását. A pneumatikus felnielengedés védi a felnit a szerelés közbeni sérülésektől. A nagyméretű abroncsok problémamentes leszerelése és a terepjáró felnik hosszirányú beállítási lehetősége további pluszt jelentenek a gumisműhelyek számára.

TCE 4460: A széles abroncsok profi kezelése

A TCE 4460 a TCE 4465-tel megegyező felszereltséggel és tulajdonságokkal rendelkezik, kivéve a felfogókarmokon keresztül történő kerékfelfújás lehetőségét. Külső felfújóeszköz külön rendelhető hozzá. A kerékszerelő berendezés dönthető szerelőkarral (két munkapozícióval), integrált és állítható pneumatikus peremlenyomó, rögzítőtányér 4 karmos kifeszítéssel és leválasztható rögzítő-tartó, 1 vagy 2 sebességű motor, abroncsfelfújó pedál nyomásmérővel, tartóedény, szerelővas és műanyag betétek a szerelőfej, a peremlenyomó és a befogókarmok számára. A TCE 4465-nél befogókarmokon át történik az abroncsfelfújás.* Az egyfázisú változatra nem érvényes

TCE 4425: Ésszerű megoldás a kerékszerelésben, alacsony profilú abroncsok számára is

A TCE 4425 ésszerű, gazdaságos megoldást nyújt a gumisműhely számára, magas komfortszint mellett. 

Használható 10“-tól 20“-ig terjedő (külső felfogatással) felniátmérőhöz, 3“ és 11“ közötti szélességgel. Egy vagy kettő forgási sebesség mellett, a nagyobb gyakoriságú munkákhoz is kiváló. A pneumatikusan dönthető szerelőoszlop helytakarékos megoldás, a kerék károsodását pneumatikus felnielengedés akadályozza meg, az abroncsok óvásáról pedig pneumatikus leszerelő gondoskodik. 

A beépített, befogókarmokon át történő, pedál működtetésű abroncsfelfújás különösen felhasználóbarát kiegészítő, az alacsony profilmélységű abroncsok könnyű le és felszerelése opcionális segéd szerelőkarokkal biztosítható.

TCE 4420 a TCE 4425 jellemzői: megegyező felszereltség, a befogókarmokon át történő abroncsfelfújás kivételével.

A kerékszerelő berendezés dönthető szerelőkarral, pneumatikus peremlenyomó, felfújópisztoly nyomásmérő órával, felfogótányér 4-karmos kifeszítéssel, 1 vagy 2 sebességű motor, tartóedény, szerelővas, műanyag betétek a szerelőfejhez, befogókarmokon át történő abroncsfelfújás.

TCE 4225/TCE 4220: Belépőmodell dönthető szerelőkarral

Ideális megoldás kicsi és középméretű vállalkozások számára, 10”-tól 20”-ig terjedő felniátmérőhöz (külső felfogatással), 3” és 10” közötti szélességgel. A TCE 4225 modell egyik jellemzője, hogy az abroncsokat a befogókarmokon keresztül is felfújhatjuk, míg a TCE 4220 modellnek IT készletre is szüksége van ehhez a funkcióhoz. A peremlenyomó a készülék részeként kényelmes munkapozíciót kínál, oldalról történő könnyű hozzáféréssel és rövid kézmozdulatokkal. A felni automatikusan, előzetes beállítás nélkül kerül központosításra. A felfogatórendszer be- és kifelé mozgatása motorosan történik, a biztos és kényelmes abroncsfelszerelés- és eltávolítás érdekében.

A TCE 4225/TCE 4220 berendezés jellemzői:

dönthető szerelőkarral, pneumatikus peremlenyomó, felfúvópisztoly nyomásmérő órával, felfogótányér 4-karmos kifeszítéssel, tartóedény, szerelővas, műanyag betétek a szerelőfejhez. Befogókarmokon át történő, pedállal vezérelt abroncsfelfújás.