Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Osram Ultra Life izzók

Csak megy és megy és megy...

Micsoda zűr egy autósnak - képzelje csak el: az éjszaka közepén nyugodtan autózik, és egyszercsak az egyik fényszóró lámpája kiég! A lehető legrövidebb időn belül találnia kell egy pótlámpát, és ki kell cserélnie a régit, mivel biztonságára nézve a hibás lámpa nagy veszélyt jelent.

Különös figyelemmel olvassák ezt az írást azok, akik sok időt vezetnek éjszaka vagy azok akik a biztonság kedvéért nappal is bekapcsolják fényszóróikat. Tekintve, hogy az ő lámpáik szinte folyamatosan üzemelnek, gyakrabban is hibásodnak meg. Erre a problémára az ULTRA LIFE a tökéletes megoldás, mivel a hagyományos lámpákhoz képest háromszoros az élettartama. Ráadásul az OSRAM az első gyártó, aki három év garanciát vállal ULTRA LIFE lámpáira.

Azoknak a gépjármű tulajdonosoknak is érdemes figyelmet fordítani erre az újdonságra, akiknek autójában a fényforrásokés a fényszórók nehezen elérhető helyen vannak, ugyanis az ULTRA LIFE lámpákkal sok bosszúságtól illetve szervízköltségtől kímélhetik meg magukat.

Az autósok szempontjából ezen előnyös lámpák további jó tulajdonsága, hogy tartósságuk miatt kevésbé szennyezik a környezetet - kevesebb lámpacsere, kevesebb hulladék.

Az ULTRA LIFE lámpák jól teljesítenek a külső megjelenés terén is. Ezüst borításuk jól illeszkedik a lámpatest tükréhez. Különösen a víztiszta burával szerelt fényszórók esetében, melyeknél ez a hatás ízléses kinézetet kölcsönöz.