Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch FSA 720

FSA 720 – biztos befektetés és gazdaságosság a moduláris kivitelnek köszönetően

A Bosch FSA generáció modern és gyors méréstechnológiája képezi a jövő diagnosztikai platformját. Az FSA 720 moduláris kialakítása biztossá teszi a műhely már meglevő befektetéseit. A már megvásárolt diagnosztikai berendezések továbbra is használhatóak. Ha pl. a műhely már rendelkezik KTS 520/550-nel és számítógéppel, akkor a rendszer kibővíthető egy FSA 720-szal a teljes műhelyrendszer eléréséhez.
Mint a már kipróbált elődei, az új teszter generáció is képes a klasszikus motorteszt funkciókra, a motor specifikus jelek mérésére, pl. gyújtásjel, gyújtásszög és olajhőfok.
Az új teszter generáció legfőbb előnye a műhely számára az elektromos és elektronikus részegységek tesztelési lehetősége. Ezen a téren az FSA 720, 740 és 750 új és hatékony felhasználási módok széles tárházát ajánlja átfogó szoftver támogatással.
A nagyszámú elektromos berendezéssel rendelkező járművek akku nyugalmi áramának 24 órás mérése információt ad „titkos fogyasztókról” és ezáltal megtalálja a gyakori indítási problémák okait.

Széleskörű szenzorkínálat
A tényleges mérőmodulon kívül a Bosch FSA 720 széleskörű szenzorválasztékkal rendelkezik. Tíz szenzorbemenet és egy szabad bemenet a még ismeretlen szenzortechnológia számára lehetővé teszi a folyamatos szenzorcserélgetés nélküli hatékony munkát.

Példák az innovatív használatra és a felhasználóbarát működésre

1) CAN-Busz teszt:
A műhelynek lehetősége nyílik a gyors CAN-busz rendszerek fizikai funkció vizsgálatára a járművön – eddig gyakorlatilag nem volt rá lehetőség a nagy kommunikációs sebességek miatt.

2) Sokoldalú jelgenerátor:
A szenzorok vizsgálatához beépített állapotban, beleértve a kábeleket és a dugócsatlakozókat is. Ezzel megmondható, hogy a vezérlőegység, a kábel, a csatlakozó vagy a szenzor-e a hibás. Ez lehetővé teszi a hatékony hibaelhárítást a „gyanús” alkatrész kicserélése nélkül.

3) Nagyteljesítményű univerzális oszcilloszkóp:
A mintavételezési ráta az FSA 720/740 univerzális oszcilloszkópjában eléri az 50 MHz-et. Ez elegendő tartalékot biztosít a jövőbeni autóalkarészek teszteléséhez is.

Az FSA 720 tartalmaz:

  • Mérőmodul szenzortartóval
  • Tartópanel és szenzorok a járműadaptációhoz
  • Az FSA 720 működtetéséhez PC-re vagy laptopra is szükség van