Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Gépjármű alkatrészek
az Erka Schlosser Kft.-től

Az Erka Schlosser Kft. elsősorban nemzetközileg elismert autóalkatrész gyártók termékeit kínálja  partnereinek, mint nagy és kiskereskedő.

Széles körben kínálunk motorikus és futómű alkatrészeket, melyek megkereséséhez  autóalkatrész keresőnk, valamint ügyfélszolgálatunk ad kellő segítséget.

Országos lefedettséget biztosító logisztikai hálózattal és üzleti kapcsolat rendszerrel rendelkezünk.

Cégünk a  legjelentősebb forgalmat  a Robert Bosch Kft. termékeivel bonyolítja, mellyel több mint 17 éve állunk partneri kapcsolatban .

Vásárlóinknak ajánljuk a Bosch  benzines és diesel alkatrészeket, valamint a Bosch BX csereprogramot.

Kínálatunkban  megtalálhatók még az Osram gépjármű izzók, melyek évről évre jobb minőségű és teljesítményű gépjármű izzókat kínál az autósoknak, az OSRAM a járműlámpák világpiacának vezetője, eredeti beszállítója az összes fontos jármű és fényszóró gyártónak.

Egyéb termékek, melyek megtalálhatóak kínálatunkban:  Motul kenőanyagok és ápolási termékek személyautókhoz, versenyautókhoz, valamint motorkerékpárokhoz, Repsol kenőanyagok, Delphi, Hella, Denso és Blaupunkt termékek. Vevőkörünk igen változatos összetételű, Bosch szervizek, független szervizek, benzinkutak, autósboltok, valamint az egyre bővülő kiskereskedelmi felhasználókat is megtalálhatjuk partnereink között. Fontosnak tartjuk a vevő centrikus gondolkodásmódot partnereink kiszolgálásánál.

Vásárláskor kérje az előny kártyánkat, ezzel a kártyával 10 % kedvezménnyel vásárolhatja  meg a kiválasztott termékeket.

A megrendelt termékek kiszállítását rövid szállítási határidővel vállaljuk, díjazás ellenében.