Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch kkumulátor teszterek

 

Bosch BAT 131 akkumulátor teszter nyomtatóval

A teljesen új BAT 131 (Bosch cikkszám: 0 684 400 731) a BAT 121 utódmodelljeként ezt a hagyományt hivatott továbbvinni, számos új tulajdonság és bővített felhasználási lehetőség hozzáadásával. A készülék tökéletesen alkalmas 6 és 12 V-os indító akkumulátorok vizsgálatára (ólomsavas, zselés és üvegszövetes/AGM). Ezen túlmenően mód nyílik 12 és 24 V-os indító/töltő rendszerek vizsgálatára is. Teljesen új funkció az, hogy a teszter támogatja az árammérő kapocs opcionális használatát is, mely tovább javítja a mérési eredményt (maximális 700 A-es indítóáramig). A terhelésmentes vizsgálati módnak köszönhetően gyors és pontos eredményt kapunk, a készülék mozgathatóságát pedig a 3 m-es, cserélhető kábel biztosítja.

Az új Bosch akkuteszter erős és robusztus készülékházzal rendelkezik, melyet kifejezetten műhelykörülmények közti használatra terveztek. Működtetése menüvezérelten történik, magyarul beszélő szoftverrel, a mért eremények pedig, melyekből akár 100-at is tudunk tárolni, egy USB csatlakozón keresztül egy külső számítógépre is elmenthetőek. Ez a csatlakozó egyébként a szoftverfrissítések számára is rendelkezésre áll. A készülék szoftvere optimalizált vizsgálati algoritmust használ az új, még nem használt vagy raktáron tartott akkumulátorok számára.
Az eddig részletezett felhasználóbarát tulajdonságok gondoskodnak az egyszerű és intuitiv használatról. A további gyakorlati előnyök között kiemelendő, hogy a BAT 131 beépített hőpapíros nyomtatója dátum és időpont megjelöléssel, valamint a műhely számára beállítható fejléccel is rendelkezik, illetve a mérési jegyzőkönyvet akár könnyen áttekinthető grafikus megjelenítésben is kinyomtathatjuk.
A készülék kiváló választás mind az autójavító háttéripar, mind a márkaszervizek számára, és a Bosch szervizhálózat tagjai, új és használatautó kereskedők, gyorsszervizek, akkumulátor nagykereskedők, járműflotta-üzemeltetők és országúti asszisztencia szolgáltatók is tökéletes munkaeszközre találnak benne.

 

Bosch BAT 121 akkumulátor teszter nyomtatóval

Hordozható, zsinór nélküli akkuteszter 12 V-os indító akkumulátorokhoz (sztenderd, gondozásmentes, üvegszövetes – AGM – és zselés). Terhelésmentes vizsgálati lefutás, a vizsgálat ideje kb. 10 másodperc. Az alacsony hőmérsékleti vizsgálóáram állítható az IEC, DIN, SAE, EN vagy JIS szerint. Akkumulátor feszültség, indítási teljesítmény és akkumulátor töltöttségi szint megjelenítése. Felhasználható továbbá a 12 V-os névleges teljesítményű generátorokhoz, szabályzófeszültség megjelenítéséhez és diódavizsgálatokhoz. A teszter a vizsgált akkumulátorról kapja a tápfeszültséget.
Világos, 8 soros LCD megjelenítés háttérmegvilágítással. A vizsgálati eredmények hőpapiros nyomtatással dokumentálhatók. Függőlegesen eső vízcseppek elleni védelemmel (IP 31 védelmi fokozat).

 

Bosch BAT 100 akkumulátor teszter

Ezzel a teszterrel gyors, megbízható és könnyű munkát végezhetünk minden 12 V-os ólomsavas (sztenderd, gondozásmentes, üvegszövetes – AGM – és zselés) akkumulátor vizsgálatakor. A készülékkel számos vizsgálati lehetőség nyílik, akku töltöttségi fok mérés,  akkudiagnosztika, Voltmérés, indító és töltőrendszer-vizsgálat. A vizsgálat elvégezhető az IEC, DIN, SEA, CCA és EN szabvány szerint, a JIS szabványhoz a készülék hátlapján egy átváltási táblázat is látható. A készülék tápellátása a vizsgált akkumulátorról történik, a mérési eredmények négyszámjegyes numerikus megjelenítésben, valamint három LED kijelzőn keresztül láthatók. Ez az akkumulátor töltő egyszerű és könynyen elsajátítható kezelésével, illetve robusztus és tartós, műhelycélokra tervezett készülékházával tűnik ki a mezőnyből.