Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Jogi nyilatkozat

Jogi és adatvédelmi rendelkezések
Az alábbi feltételek az internetes oldal használatát szabályozzák. Amennyiben feltételeinket nem fogadja el, kérjük azonnal zárja be az oldalt. Néhány kifejezés meghatározása a szöveg végén található.

Nem személyes jellegű adatok automatikus gyűjtése
Önről nem személyes jellegű adatok automatikusan gyűjthetők az internetes oldal meglátogatásakor (például az Ön által használt internetes böngésző típusa, vagy az Ön által utoljára meglátogatott internetes oldal címe). Ezek alapján az Ön személye nem azonosítható, de az Erka Schlosser Kft.-nek segítséget nyújt az oldal tökéletesítésében (például a népszerű oldalak feltérképezésével). Az oldal látogatásakor bizonyos információk az Ön számítógépén automatikusan letárolásra kerülhetnek, ezeket a közismertebb néven "cookie"-nak nevezik. A "cookie" célja például az információk újbóli begépelésének elkerülése az oldal újbóli meglátogatásakor. Amennyiben ezt a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, kérjük, tiltsa le böngészőjében az erre vonatkozó opciókat. Az Erka Schlosser Kft. folyamatos fejlesztései biztosítják a biztonsági intézkedések meglétét az Ön személyes adatainak védelmében.

Irányadó jog
Az internetes oldal használatával Ön elfogadja, hogy az oldalon található kommunikáció valamint az adatkezelés vonatkozásában a magyar jog az irányadó.

Kockázatok és felelősség
A weboldal tulajdonosa az Erka Schlosser Kft. székhely: H-1141 Budapest, Szugló utca 89. Ön ezt az oldalt kizárólag a saját felelősségére használja. Az Erka Schlosser Kft. törekszik arra, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól, vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes legyen, de nem garantálja, hogy az oldal hibáktól, vírusoktól vagy a számítógépre más módon ható hibáktól mentes. Az Erka Schlosser Kft. nem garantálja, hogy az információk a megtekintésük idején is időszerűek. A fentiek figyelmen kívül hagyásából eredő károkért az Erka Schlosser Kft. felelősséget nem vállal.

Szellemi tulajdon jogok
Az oldallal található információk/képek részleteiben vagy teljes egészében a kapcsolódó termék gyártójának marketing anyagaiból származhatnak. Amely információ/képek nem a termék gyártójának marketing anyagaiból származnak azon anyagok és az azon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog kizárólagos tulajdonosa az Erka Schlosser. Az Erka Schlosser Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen az Erka Schlosser Kft. szellemi tulajdonátképző információ nem másolható az oldalról. Ön csak az oldal megtekintésére és az oldal tartalmának kinyomtatására jogosult. Az oldalon található információkat, anyagokat csak személyes használatára és / vagy az Erka Schlosser Kft. termékeivel kapcsolatos döntéseihez használhatja fel. Az oldalon megtekintett, vagy az arról kinyomtatott tartalom nem másolható, nem hozható nyilvánosságra, illetve nem értékesíthető.

Termékek és árak
Az Erka Schlosser Kft. folyamatosan törekszik termékeinek korszerűsítésére, ez okból az oldalon található bármely információ változhat. Az oldalon található specifikációk, termékek, szolgáltatások, árak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak, és lehet, hogy a megtekintés időpontjában már nem időszerűek. A legfrissebb információkért, valamint a specifikációk és az árak megerősítéséért, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Személyes adatok
Az Ön által megadott és rögzítésre kerülő információkat az Erka Schlosser Kft. kizárólag üzleti céljaira használja fel, amely az Erka Schlosser Kft. specifikációihoz, szolgáltatásaihoz és termékeihez fűződő piackutatásából és értékesítéséből áll. Ön az információknak az Erka Schlosser Kft. részére való elküldésével elfogadja, hogy az Erka Schlosser Kft. felhasználhatja ezeket az információkat piackutatás és egyéb marketing tevékenység céljából a 1995. évi CXIX. törvényben meghatározottak betartásával. Az Erka Schlosser Kft. most is, és a jövőben is megőrizheti és felhasználhatja ezeket (és az Öntől kapott egyéb információkat) abból a célból, hogy (I) tájékoztassa Önt az érdeklődésére számot tartó termékekről és szolgáltatásokról; (II) piackutatás céljából. Ezen információkat az előbbi célokból átadhatja adatfeldolgozó cégeknek is. Ha Ön nem kíván ilyen jellegű információkat kapni, valamint nem járul hozzá adatainak a fentiekben ismertetett célból történő továbbításához, kérjük a személyes adatok elküldése előtt a kérdőív megfelelő mezőjében ezt jelezze. Ha Ön nem járul hozzá, hogy az Erka Schlosser Kft. a továbbiakban felhasználja ezt az információt, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Az 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően Ön kérheti az Erka Schlosser Kft. által Önről rögzített "személyes adatainak" megtekintését, módosítását vagy törlését. Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelésre vonatkozóan további kérdéseit az alábbi címen teheti fel, valamint ezen a címen jelezheti az adataiban bekövetkezett változásokat, valamint itt kérheti adatainak törlését is: Erka Schlosser Kft. Ügyfélszolgálat (cím: H-1141 Budapest, Szugló utca 89. E-mail: info@erka-schlosser.hu). Tájékoztatjuk – tekintettel arra-, hogy az Erka Schlosser Kft. egyes szolgáltatásaink igénybe vételéhez szükség lehet az Ön által biztosított személyes adataira, hogy amennyiben Ön az adatainak kezeléséhez történő hozzájárulását nem adja meg, vagy azt visszavonja, úgy előfordulhat, hogy az Erka Schlosser Kft. egyes szolgáltatásai az Ön számára nem lesznek hozzáférhetők. Ha Ön már ügyfelünk, az Erka Schlosser Kft. jogosult az Önnel való kapcsolat adminisztrálására az Ön személyes adatait felhasználni. Az Erka Schlosser Kft.-t a jogszabályok a kapcsolat végét követően is kötelezhetik az információk megőrzésére.

Kapcsolatfelvétel az Erka Schlosser Kft.-vel
Ha kapcsolatba kíván lépni velünk, a következő címen írásban megteheti: Erka Schlosser Kft. Ügyfélszolgálat (cím: H-1141 Budapest, Szugló utca 89. E-mail:info@erka-schlosser.hu).