Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Optimális indítóerő a járművekhez - Bosch S4 - S5 akkumulátorok Power Frame technológiával

2008 második negyedévében a Bosch egy innovációval állt elő az S4-S5 akkumulátorok piacán, bevezette a Power Frame hálótechnológiát, egy újítást, amely javítja a személygépkocsikban használatos akkumulátorok teljesítményét és növeli az élettartamot. Az akkumulátorban található háló biztosítja az áram optimális áramlását, ezáltal fokozza az akkumulátor kapacitását és megbízhatóságát.

A mai gépjárművekben megjelenő számos elektromos funkció kielégítéséhez tökéletesített akkumulátor-technológia szükséges, amely megbízhatóan elégíti ki a megnőtt energiaigényeket. A Bosch S4-S5 indítóakkumulátorok nagy teljesítményű Power Frame ráccsal vannak ellátva, és megfelelnek a korszerű akkumulátorral szemben támasztott magas elvárásoknak. A hagyományos gyártási módszerekhez képest a Power Frame technológián alapuló új, lyukasztott rácsrendszer jelentős mértékben javítja az akkumulátor komponensek teljesítményét és több energiát szolgáltat. 

Az indítóakkumulátorban lévő rács kulcsfontosságú a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából. Az új lyukasztási módszer eredményeképpen a Power Frame rács mikropórusos, de szilárd felületi szerkezettel rendelkezik, amelyhez az aktív massza tökéletesen tapad. A Power Frame rácsszerkezetre jellemző még a rácsrudak elrendezése, amelyek közvetlenül a lemezcsatlakozóhoz vezetnek, így az energia veszteség nélkül, a lehető leggyorsabban a pólusokhoz szállítódik.

A Power Frame technológiával nagyobb arányú ólom jut a rács azon területeire, amelyeknek nagyobb az áramterhelésük. A stabil rácskeret megakadályozza a korróziót a rács szélein, és ezáltal megelőzi a rács tágulását. A lemez szeparátor sértetlen marad, így megelőzhető a rövidzárlat, amelyet az okozhat, hogy a rács érintkezik a negatív lemezzel. Ez jelentősen megnöveli a Bosch akkumulátorok hasznos élettartamát.