Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Osram Night Racer izzók

Több fény az úton

A NIGHT RACER egy új, nagy teljesítményű lámpa motorkerékpárosok számára, aminek különösen kis méretű izzószála akár 90%-kal több fényt juttat az útra így akár 35 méterrel hosszabb fénykévét is biztosíthat (a hagyományos lámpákhoz képest).

A NIGHT RACER lámpák segítségével az előzőekben említettek miatt az akadályok már messziről is tisztán felismerhetőek. Így még nagy utazósebesség esetén is több idő marad a vezető számára a cselekvéshez.

A szabadalmaztatott kék gyűrűs bevonattal csökken a káprázás még ködben is. Ezen kívül a kis méretű izzószál miatt jobban fókuszálható a fény - több jut belőle az útra. Az izzó fénye akár 10%-kal is fehérebb a hagyományos lámpákhoz képest, ami közelebb áll a természeteshez, így kevésbé fárasztja a szemet.

H4 és H7 első lámpák kaphatók a NIGHT RACER családon belül, melyek használata Európa szerte engedélyezett. Megkülönböztető jelzésük az ezüstözés a lámpa tetején és a kék gyűrűs bevonat - szemet gyönyörködtető, legyen szó bármilyen motorkerékpár fényszóróról.