Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Osram Silver Star izzók

Sötétben is biztonságban

A hosszú éjszakai utazások a vezető figyelmének nagy részét lekötik. Az utat nagyobb mértékben megvilágító lámpa könnyebbé teszi a gépjárművezető dolgát, és jelentősen növeli a figyelem mértékét. A SILVERSTAR fényszórólámpával felszerelt autók így jelentős előnyt jelentenek a biztonság szempontjából.
 
Kivételes jellemzők

Különleges technológiájuknak köszönhetően a SILVERSTAR lámpák hagyományos társaikhoz képest akár 50%-kal jobban világíthatják meg az útnak a gépjármű előtt lévő 50-75 m távolságban lévő kritikus szakaszát. Az tény, hogy a fénycsóva akár 20 méterrel is hosszabb lehet, ami feltétlen előnyt jelent. Az akadályok és egyéb veszélyek távolabbról és jobban láthatók, csakúgy mint a közlekedési táblák és egyéb jelzések.

Egyszerűen jól néz ki

Ez az elképesztő teljesítménybeli fejlesztés divatos külsővel párosul. A SILVERSTAR H7 és H4 lámpák ezüst színű borításukkal jól illeszkednek a mögöttük elhelyezkedő tükör színéhez. A modern technológiának köszönhetően ezt a jó teljesítményt élettartamuk végéig megtartják. A SILVERSTAR lámpák vonzó külsejük miatt ideálisak modern víztiszta fényszórókban való használatra. Tökéletes lámpa azok számára, akiknek nemcsak a fokozott biztonság, de a jó kinézet is fontos.