Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch FSA 450

Mindent az egyben” megoldás átfogó tesztekhez

A jármű elektromos és elektronikus rendszerének gyors megvizsgálásához az FSA 450-be integrálásra került egy négycsatornás oszcilloszkóp, digitális multiméter digitális és grafikus megjelenítéssel, valamint egy motor és gyújtásvizsgáló egység.

A mérési eredmények egy 20 cmes színes kijelzőn jelennek meg, minden mért érték és oszcillogramm eltárolható és bármikor újra előhívható.
A beépített akku mellett a kéziteszter, melynek súlya mindössze 1,4 kg, a jármű 12 V-os elektromos rendszeréről vagy a készülékkel szállított hálózati dugón keresztül is kaphatja a működési energiát. A kompakt méretű készülék 11 funkciógombbal és a robusztus érintőképernyőn keresztül működtethető. Az FSA 450 modern kialakításánál fogva tesztutak alkalmával is használható, melynek nagy gyakorlati haszna lehet számos esetben.
Az FSA 450 külön rendelhető tartozékai között megtalálható a teljes szenzorkínálat, pl. vákuum vagy nyomásszenzorok, árammérő-fogók    és infravörös hőérzékelő.

FSA 450 – átfogó rendszer a motor és a járműelektronika diagnosztikájához

  • Hordozható és rugalmas felhasználási kör
  • Műhelyfeltételekre szabott működtetés érintőképernyővel és funkciógombokkal
  • Világos megjelenítési elrendezés a 8”-os képernyőn
  • Szenzorok és elektromos részegységek vizsgálati lehetősége
  • Oszcillogrammok és mért értékek elmentése és előhívhatósága
  • Széleskörű tartozékkínálat a szakműhelyek számára, köztük egy szoftver az FSA 450 külső számítógépen való képernyő-megjelenítéséhez és működtetéséhez, pl. oktatási célból