Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch légszűrők

világos érvelés a tiszta levegő mellett

A motor által beszívott levegő port és egyéb szennyeződéseket tartalmaz. Ezek csökkentik a motor teljesítményét, idő előtti kopásához, vagy akár meghibásodásához vezetnek. A Bosch légszűrők a beszívott levegő nedvesség és olajtartalmával szembeni kiváló ellenállóképességükkel és a magas hőmérséklet tűrésével egyaránt kiemelkednek a többi gyártó termékei közül.

Bosch légszűrők használatával az Ön ügyfelei is élvezhetik a hosszú élettartam és az akár 10 százalékos üzemanyagfogyasztás csökkenés nyújtotta előnyöket.

A légszűrők esetében a szűrési teljesítmény mellett a szűrőházban való tömítettség és a vízállóság is fontos szerepet játszik. Az értéktelen, olcsó szűrők működőképességét már egy kiadósabb esőben való autózás is leronthatja. A beszívott levegőben található nedvesség ugyanis ilyenkor tartósan összetapasztja a cikk-cakkban hajtogatott szűrőpapírt. A levegőbeszívás ezáltal nehezebbé válik, a motornak több tüzelőanyagra van szüksége. A Bosch által gyári beszállítási minőségben előállított légszűrők éppen ennek a hatásnak a leküzdésére műgyantával impregnált mikrorostos papírból készülnek. Kiegészítésképpen a poliuretánból készített tömítő karima megbízhatóan akadályozza meg, hogy szűretlen levegő juthasson a motor égésterébe.