Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch centírozók

WBE 4515 és WBE 4510:Kerékkiegyensúlyozás abroncsdiagnosztikával

WBE 4515: A legújabb generációs csúcskészülék – gyors, pontos és kényelmes

A WBE 4515 új mércét állít a kezelő számára nyújtott kényelem és munkasebesség terén. Még a nehéz terepjáró kereket is gond nélkül emelhetjük a kerékemelővel  a beállítási lehetőségnek köszönhetően akár 70 kg-ig, biztonságosan és könnyedén, melyet aztán a pneumatikus befogó pontosan rögzít a tengelyen. A keréktáv felmérése és a védőburkolat pneumatikus zárása után elindulhat a mérés. A lézerszenzor automatikusan felméri a kerék szélességét és szimmetriáját, az egyensúlyi adatok pedig elmentésre kerülnek. A mérés után a kerék a súlyok felhelyezéséhez megfelelő helyzetre fékeződik. Miután megtörtént a kiegyensúlyozás, a kerékemelő a kerékhez áll, a pneumatikus befogó kinyílik és a kerék lassan a földre süllyed. A WBE 4515-tel minden eshetőségre fel vagyunk szerelve: 26”-ig terjedő felniátmérő, 20” szélesség és 70 kg tömeg sem jelent problémát. A szoftver a statikus és dinamikus balanszprogramot, abroncs/felni matchelését és a balanszsúlyok felniküllők mögé történő rejtett elhelyezését egyaránt ajánlja.  

Kényelmes munka

A WBE 4515-tel végzett munka időtakarékos és kiküszöböli a mérési hibákat.

A TFT monitoron keresztüli interaktív navigációs menü kezelése gyerekjáték. Ha szükséges, nyomtatót is csatlakoztathatunk (külön rendelhető) a mérési riport nyomtatásához, mely hasznos lehet ügyfélmeggyőzés esetére.

WBE 4510 tulajdonságai megegyeznek a WBE 4515tel, annyi különbséggel, hogy ez a készülék nem tartalmaz pneumatikus kerékfelfogást. A WBE4510 mechanikus gyorsfelfogó tárcsát használ. Szállítási terjedelem WBE 4515/WBE 4510 TFT monitor, fékpedál, középső kiegyensúlyozó tárcsa gyorsfelfogó anyával (pneumatikusan a WBE 4515-nél), elektronikus mérőkar, kerékemelő, lézermérés,  három központosító kónusz, kalibrálósúly, csípőfogó, mérőkörző és tartótüskék a felfogatáshoz

WBE 4425: A legnagyobb teljesítménnyel és kényelemmel

A WBE 4425 a Bosch új fejlesztése, mely különösen kényelmes munkát tesz lehetővé személyautók, motorkerékpárok és kishaszonjárművek kerekein. A modell feltűnően keskeny kivitelével és kétszintű, egymáson csúsztatható súlytároló tálcájával tűnik ki. Ebből következően a súlyok tárolási felülete jóval nagyobb, mint más modelleken. A vezérlőpanel nyílbillentyűivel gyorsan és egyszerűen navigálhatunk a menüpontok között. A pontos súlypozicionálást kilenc személyautó és két motorkerékpár program garantálja, melyekben természetesen a match és split programok is helyet kaptak. A speciális változatokban (S10) a felnit belülről fénygyűrű világítja be. A pozíciólézer megmutatja azt a vonalat, melyen a balanszsúlyt fel kell helyeznünk. Az új WBE 4425-tel az 1200 mm-ig terjedő átmérőjű, 21”  felniszélességű, max. 80 kg tömegű és 12”-30” felniátmérőjű kerekeken végezhetünk kiegyensúlyozást. A keréktávolság, felniszélesség és felniátmérő gyors mérésére szolgáló elektronikus mérőkarok új fejezetet nyitnak a kényelem terén. A pneumatikus gyorsfelfogónak köszönhetően a kerék azonnal a megfelelő pozícióban kerül rögzítésre. Az elektronikus adatkar segít az egyszerű és célzott pozicionálásban és  a rejtett balanszsúlyok felhelyezésében.

WBE 4110 és WBE 4100: Megbízható kerékkiegyensúlyozó alapkészülékek megbízható kompakt technológa

A WBE 4110 és WBE 4100 alacsony befektetés mellett kínál belépőmodellt a személyautók, motorkerékpárok és kishaszonjárművek hatékony kerékkiegyensúlyozásához. Jól leolvasható kettős kijelző teszi lehetővé a mért értékek megismerését. A WBE 4110 esetében elektronikus letapogatókar veszi le a felnitávolság és felniátmérő adatait. Ezen adatkar segítségével a balanszsúlyokat gyorsan és pontosan tudjuk felhelyezni. A WBE 4100 esetében ezeket a tennivalókat a kezelő manuálisan tudja elvégezni.

WBE 4110/WBE 4100 programok

  • 9 fajta személyautó és 2 motorkerékpár program,
  • adatkar az öntapadós súlyok és az ún. „láthatatlan súlyok” belső pozícionálásához,
  • optimalizáló program a statikus kiegyensúlyozatlanság számára.

Szállítási terjedelem WBE 4110/WBE 4100

Kerékkiegyensúlyozó készülék kettős digitális kijelzéssel, membrános billentyűzet, lábpedálos fék, központosító tárcsa mechanikus gyorsfelfogó anyával, elektronikus szenzorkarok a felniadatok levételéhez (csak WBE 4110), kónuszos tárcsa, kalibrálósúly, csípőfogó, mérőkörző és tartótüskék a felfogatóeszközhöz.