Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Osram jelzőizzók

Az OSRAM-nál minden olyan gépjárművilágítási termék amely nem fényszórólámpa, pl. jelzőlámpa, a "kiegészítő" (másként jelölve: AUX) kategóriába tartozik. Hogy tisztázzuk a helyzetet: a "kiegészítő" minden fényforrásra utal, melyek nem az utat világítják meg, hanem jelzési feladatuk van (pl. indexlámpa, féklámpa, tolatásjelző lámpa és helyzetjelző-lámpa) vagy pl. a rendszámtáblát vagy a gépjármű belső terét világítják meg.

DIADEM: a színtelen jelzőfény

A gépjárműgyártásban az elkövetkező néhány év trendje a nyitott terű optika, melynek az új gépjármű tervekben egyik kulcseleme a fényszóró. A régi stílusú áttetsző fényszóró burákat új, teljesen átlátszó változatokkal cserélik le, mely szabad rálátást enged a fényszóró belsejére.

A fényszóróknak  a fény előállításán kívül ma már jelentős dizájn feladata is van. Új jelentést kapott a a különböző színű lámpák közötti vizuális harmónia megteremtése a fényszóró belsejében. A fejlett, ezüst borítású fényszórólámpákon kívül az OSRAM egy új, innovatív megoldást kínál e probléma megoldására az új DIADEM jelzőlámpákkal.

A DIADEM jelzőlámpák külső felülete opálos, így jól illeszkednek a háttérben lévő ezüst színű fényszóróhoz. A hagyományos narancssárga jelzőlámpák "rántotta-hatása" már a múlté. A jelzőlámpa meghatározó borostyán árnyalata a megszokott erősséggel csak akkor látszik, mikor a lámpa bekapcsol.

A karcmentes és kadmium-mentes DIADEM dizájn lámpa ideálisan használható minden irányjelző pozícióban (elöl és hátul egyaránt) és tökéletes alternatíva azon vezetők számára, akiknek fontos az esztétikus, kellemes látványt nyújtó optika.

Az új, könnyen beszerelhető DIADEM lámpák tökéletesek a hagyományos borostyán jelzőlámpák helyettesítésére, és Európa-szerte elfogadottak. És az sem mellékes, hogy a DIADEM jelzőlámpák kétszer olyan sokáig működnek, mint a hagyományos lakkozott lámpák.

Előnyök:

  • A borostyán szín csak akkor jelenik meg, mikor a lámpa villog - egyébként pedig semleges fehér színű.
  • Alkalmas minden elülső és hátsó irányjelző pozícióban
  • Kétszer olyan hosszú ideig működik, mint a normál lámpák
  • Európa-szerte elfogadott