Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch ipari gépek

Vésőkalapács SDS-max-szal

Az 5-11 kg-os osztályú Bosch vésőkalapácsok SDS-max tokmányrendszerrel erőteljes specialisták nehezebb vésési munkákhoz. Erényei közé tartozik a kimagasló bontási teljesítmény és a kényelmes kezelhetőség.

Szúrófűrészek

A Bosch fejlesztette ki az első szúrófűrészt – amelyet aztán újból és újból feltalált. Mindegy, hogy pontos és szöghű fűrészelésre vagy durvább használatra van szükség: a szakiparos a Bosch választékában minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő szúrófűrészt.

Ütvefúrógépek

Legyen szó ütvefúrásról, fúrásról, csavarozásról vagy keverésről: az ipari ütvefúrógépeket a professzionális felhasználók számára terveztük, a teljesítmény és az élettartam tekintetében a legmagasabb követelményekhez, hogy a maximális terheléseket is eltűrjék.

Multi-Cutter vágószerszám

A Bosch Multi-Cutter vágószerszámok lehetővé teszi a tökéletes beillesztést, igazítást és javítást. Az átfogó tartozék program végtelen felhasználási lehetőségeket kínál Önnek.

Fúrógépek

A nagy teljesítményű Bosch fúrógépek hosszú élettartamú fúrótokmánnyal biztosítják a nagy áthúzóerőt, a kompakt kialakítást és a könnyű kezelhetőséget. Akár a fúrás pontossága fontos, vagy az erőteljes teljesítményen múlik minden: a Bosch fúrógép megbízható kísérő.

Fúrókalapács SDS-max-szal

Az 5-11 kg-os osztályú Bosch fúrókalapácsok SDS-max tokmányrendszerrel robusztus és hosszú élettartamú erőművészek. Az abszolút teljesítőképességet párosítják a meggyőző technikával, biztonsággal és kényelemmel.

Akkus ütvefúró-csavarozógép

Erőteljes és robusztus: A professzionális felhasználóknak készült akkus ütvefúró-csavarozók ott folytatják, ahol mások feladják: Erőteljes nagy teljesítményű Bosch motorjaikkal és robusztusságukkal bizonyítanak a legkeményebb feltételek között az építkezés mindennapjai során.

Bontókalapácsok

A Bosch bontókalapácsok nagy anyageltávolítási teljesítményükkel keltenek mély benyomást. A "Vibration-Control" hosszabb használati időt és jobb kezelési komfortot tesz lehetővé. A legmegfelelőbb bontókalapács - nehéz bontási munkákhoz is - mindig megtalálható a Boschnál.