Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch TWIN Spoiler ablaktörlő

A légterelő lemezzel (spoilerrel) ellátott ablaktörlők a menetszél nyomását használják ki az ablaktörlő nyomóerejének sebességfüggő növelésére. A megfelelő aerodinamikai kiképzés ideális nyomást és optimális törlőerőt hoz létre.

A Twin Spoiler család 36 ablaktörlőt foglal magában.

Biztonság és kényelem

  • A "Quick-Clip" rendszerrel a felszerelés rendkívül egyszerű
  • Az acél merevítő sínnek köszönhetően a teljes látómezőben egyenletes a törlés
  • A több ponton felfekvő speciális kar optimális felfekvést tesz lehetővé a gépkocsi szélvédőjén
  • A csuklók műanyag perselyekkel vannak szerelve, ebből adódik a csendes rázkódásmentes működés

A Bosch ablaktörlők előnyei

A piac még nagyobb hányadát szerezheti meg a haszongépjárművekhez, kamionokhoz és autóbuszokhoz gyártott Bosch Twin ablaktörlőkkel. Az európai igények 97 százalékát lefedő kompakt programunk biztosítja a termékek gyors forgását, minden igény kiszolgálhatóságát. Ez mindössze 16 típussal, az eddigi 26 helyett, amelyek forgalmazásával értékes raktározási helyet takaríthat meg.

Gyors csere: a Twin felszerelését a kamionokra és az autóbuszokra használati útmutató támogatja, amely valóban gyakorlati segítséget nyújt az Ön ügyfelei számára.

Könnyen megtalálható: A kamionokhoz és autóbuszokhoz gyártott Bosch Twin ablaktörlők darabonként vannak a kartondoboz csomagolásban, amelyen a rendelési szám jól látható módon van feltüntetve. E kódszám alapján az ügyfél azonnal kiválaszthatja a gépkocsi számára megfelelő ablaktörlőt. További előny, hogy a kívánt darabszámban vásárolhatja meg a terméket.

A tökéletesség evolúciója

C2 és Top Standard

Bosch ablaktörlők - előnyös áron

Az ügyfelek egy része olcsóbb ablaktörlőt szeretne vásárolni, ugyanakkor elvárja a minőségi terméket. Éljenek ezzel a lehetőséggel, hogy tovább növeljék az eladott ablaktörlők darabszámát. A Bosch Standard ablaktörlők révén a következő nyilvánvaló előnyöket kínáljuk az Önök számára:

  • kompakt program
  • Bosch minőség
  • vonzó árak
  • a csomagoláson feltüntetett egyértelmű rendelési szám.

Egészítsék ki tavasszal és ősszel Bosch Twin ablaktörlő kínálatukat a Standard termékcsaládból.