Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch személyautó akkumulátorok


Minden gépjármű legmegfelelőbb akkumulátora.

A Bosch újakkumulátorprogramja biztosítja a műhelyeknek, kereskedéseknek, végfelhasználóknak, hogy mindig rendelkeznek a
a vevők igényeinek megfelelő akkumulátorokkal.Ezek az akkumulátorok, amelyek hidegindításnál és teljesítményben egyaránt képesek kielégíteni a nemzetközi gyári beépítésű berendezések villamos értékekkel kapcsolatos legmagasabb szintű minőségi igényeit.
A Bosch akkumulátorai minden igényt kielégítenek. Az akkumulátor megválasztása a gépjármű típusa és felszereltsége, a berendezés kezelhetősége és a klimatikus viszonyok szerint történik.

A Bosch akkumulátorok képesek vállalkozása sikere érdekében minden piaci igényt kielégíteni.

Bosch S5 akkumulátor

A felső kategóriájú autók prémium kategóriájú áramforrása. A legerősebb motorok biztonságos indításához, és a kényelmi berendezések kompromisszum mentes energia ellátásához.

Bosch S4 akkumulátor

A biztonságos indítás hathatós energiaforrása, amely a középkategóriába sorolt autók megnövekedett kényelmi igényeinek is megfelel.

A piac 97 %-ának megfelelve az ázsiai személygépkocsik különleges igényeit is ki tudja elégíteni.

Bosch S3 akkumulátorok 

A Bosch S3 akkumulátor gazdaságos megoldás a viszonylag kevesebb elektromos fogyasztóval ellátott járművek számára, amelyekben karbantartást egyáltalán nem igényelve tartós és megbízható energiaellátást biztosít.