Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch olajszűrők

Hogy minden olajozottan működjön

A Bosch olajszűrő a motorban lévő olajat - akár szélsőséges üzemelési körülmények között is hatékonyan tisztítja meg az összes szennyeződéstől és a működés során keletkező égéstermékektől.

A rendszeres olajcserék során minimális befektetéssel megelőzhető az olaj idő előtti öregedése és a motor meghibásodása. A nagy felületű, speciálisan impregnált anyagú, optimálisan hajtogatott szűrőpapír hosszú időre garantálja a szűrő hatékony tisztítóképességét.

A különféle olajszűrők, noha külsőleg igen hasonlóak lehetnek, belső felépítésük tekintetében mégis jelentős mértékben különbözhetnek egymástól. A gyári beszállítási minőség esetében, mint amilyenek a Bosch szűrői is, a papír minősége és a megmunkálási technológia optimálisan a motorhoz vannak illesztve. Ez garantálja a megbízható és tartós tisztító hatást. Kiegészítésképpen minden szűrő el van látva egy (biztonsági célokat szolgáló) megkerülő szeleppel. Ennek feladata, hogy a motor kenőolajkörébe még a szűrő eltömődése esetén is kellő mennyiségű olaj juthasson.