Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Bosch izzítógyertyák

A Duraterm izzítógyertyák működése a Co8Fe fémötvözeten alapul, amelyet speciálisan a fűtőellenállás számára fejlesztettek ki (Bosch szabadalom). Ezen a módon az előizzítási idő a felére csökkenthető: a gyertya mindössze 4 másodperc alatt melegszik fel 0 fokról 850 fokos hőmérsékletre! Bosch Duratermmel felszerelve a motor minden esetben kifogástalanul fog indulni.

Nem fenyeget többé az izzítógyertyák elégésének veszélye, az alkatrészek élettartama megnő. A Bosch Duraterm izzítógyertyák folyamatos izzításra is használhatók. Az innovatív Co8Fe összetételű ötvözetből készített szabályozó ellenállás beállítja az üzemi áramerősséget és hőmérsékletet, így a túlfeszültség vagy túl hosszú izzítási idő miatt sem éghetnek el a gyertyák.

A Bosch izzítógyertyák előnyei:

  • Mindössze 4 típussal lefedhető a piaci igények 92 százaléka
  • Gyorsan forgó raktárkészlet
  • 17 dízelindító készlet a régebbi típusú járművek átépítéshez
  • Az autógyártók elvárásainak megfelelő minőség
  • Vonzó kereskedelmi bemutatók

Bosch izzítórelék

Az izzítórelék olyan vezérlő elektronikák, amelyek az izzítás időtartamát határozzák meg, az elő-, valamint utóizzítással együtt. A Bosch az egyetlen olyan cég, amely mind izzítóreléket, mind pedig izzítógyertyákat fejleszt és gyárt. A végfelhasználó számára a Bosch biztonságérzetet nyújt: az idővezérlés és a többi részegység a motornak megfelelően lesz összehangolva, így komfortosabb a vezetés, a motor jól szabályozott, egyenletes működésének köszönhetően, valamint csökkentett károsanyag-tartalom a kipufogógázban.