Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

Kedvezményt nyújtó kártyák

Az Erka-Schlosser Kft. az alábbi kedvezményre jogosító kártyákat fogadja el, mellyekkel egységesen 10% kedvezménnyel vásárolhat üzleteinkben. A kedvezmény több kártya használata esetén nem vonható össze és a mindenkori listaárból kerül levonásra továbbá az akciós termékekre nem vonatkozik.
A webáruházban történő vásárlás esetén, csak amennyiben a "személyes átvétel" szállítási módot választja és átvételkor bemutatja az alábbi kártyák egyikét, tudjuk biztosítani a 10% kedvezményt.


Előny Kártya

Az online regisztrációs lapunkat itt töltheti ki.
Spórolhat vele, már több mint 2300 üzletben használhatja.
Figyelem! Üzletenként eltérő kedvezmények várhatók.

 


Euro Discount Club (EDC)

Az elmúlt tíz évben felépítettük Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszerét, az Euro Discount Clubot, amely vállalkozás időközben cégcsoporttá nőtte ki magát. 
Mára több mint egymillió(!) EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1026 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban vásárolni.


Zugló Kártya

A Magyar Kedvezményhálózat országos kedvezményrendszerében árkedvezményre jogosító olyan plasztik vagy papír alapú kártya, amelyen megtalálható az „almás" Magyar Kedvezményhálózat logo vagy a Stratégiai Licenc Partner saját céglogoja.
 


ContactPORT