Főoldal Ajánlatkérés Cégünkről Kapcsolat WEBÁRUHÁZ

A MOTUL 8100 X-clean 5W40 korszerűsítése

Mostantól a GM-Opel dexos2TM jóváhagyással

Valószínűleg értékesítési siker lesz : MOTUL 8100 X-clean 5W40. Az eddigi jóváhagyásokhoz hozzáadódó GM-Opel dexos2TM jóváhagyással a MOTUL a legmagasabb kenőolaj kategóriában egyedülálló termékkel rendelkezik : egyetlen másik kenőanyaggyártó sem tud egyetlen termékkel az 5W40-es viszkozitás tartományban ilyen gyártóművi jóváhagyássort felmutatni. A MOTUL 8100 X-clean 5W40 gyártóművi jóváhagyásainak széles köre használhatóságát a járművek kiemelkedően széles köre számára biztosítja.

A 8100 X-clean 5W40 frissítése abszolút egyediséget biztosít a MOTUL-nak. A terméket felminősíti az újonnan megkapott GM-Opel dexos2TM jóváhagyás, ami visszamenőleges csereszabatosságot is jelent a MOTUL 8100 X-clean 5W40 számára a GM-Opel Petrol LL-A-025 és GM-Opel Diesel LL-B-025 kenőolajok használatát illetően.
Pillanatnyilag egyetlen más kenőanyag gyártó sem tudja igazolni ugyanezt a jóváhagyást az 5W40-es viszkozitás mellett. Mindez műszaki szempontból különös jelentőségű, hiszen esetünkben egy 5W40-es viszkozitású motorolaj sokkal jobb kopás elleni védelmet garantál, mint egy 5W30-as. Eddig a GM-Opel inkább az 5W30-as viszkozitást ajánlotta, elsősorban a kedvezőbb üzemanyag fogyasztás miatt. A termék a járműgyártók jóváhagyásának nagy számának megfelelően rendkívül széles gépkocsikör számára nyújt minőségi motorolajat.

A GM-Opel dexos2TM jóváhagyás kiemelkedő kenőanyag tulajdonságok teljesülését jelenti : az alacsony hamutartalom magas HTHS viszkozitás mellett tökéletes védelmet nyújt a kopással szemben még nyújtott szervizintervallum esetén is, csökkentett üzemanyag fogyasztás párosul csekély mértékű párolgási veszteséggel, mindez alacsony olajfogyasztást és maximális motorbelső tisztaságot eredményez. Más fontos jellegzetessége ennek a motorolajnak a növelt mértékű koromelnyelő készség, valamint az olyan alternativ üzemanyagokkal való összeférés, mint a biodiesel ( B7 ), bioethanol ( E85 ) és a gáz ( CNG ).